Autómentés Gyál

Adatvédelmi tájékoztató

Kedvező árak, Non-Stop 0-24, Gyál

Kérj azonnali ajánlatot a Felhívom gombra kattintva!

+36202652102

Felhívom!

Non-Stop Autómentés Gyál 0-24H


Hívd kollégánkat, hogy megtudd mennyi idő alatt érünk tartozkodási helyedre! Minden nap, éjjel-nappal készen állunk, hogy azonnali segítséget nyújtsunk ha működésképtelenné vált autód. Az autószállítás és az autómentés immár több mint 10 éve hivatásunk. A Darázs Autómentés évek óta segíti a bajbajutott, műszaki hibával küzdő sofőröket, tudjuk, hogy rettentő bosszantó mikor cserben hagy szeretett autónk. Ilyen helyzetben minden perc egy örökkévalóság, ezért azonnal indulunk telephelyünkről, hogy mielőbb megkezdhessük az autómentést, autószállítást. Elsődleges szolgáltatási területeinken felül az egész ország területén dolgozunk és nem csupán személy-gépkocsikat szállítunk. Minden esetben telefonon egyeztetett FIX költséggel dolgozunk a szállítandó jármű típusának ismeretében valamint a kiindulási és az érkezési helyszín távolsága alapján. Gyál.

Autómentés Gyál

SOS Autómentés Gyál


SOS üzemképtelen és sérült autómentés gyál, 0-24 ügyelet, 10 év tapasztalattal. Kérj árajánlatot telefonon autómentésre. Minden esetben előre egyeztetett árat adunk, fix költség, telefonálj most és indulunk azonnal.

SOS hívás!

Sérült gépkocsi szállítás Gyál 0-24


Vállaljuk sérült, törött, mozgásképtelen autók autómentését a hét minden napján, FIX költséggel, olcsó kedvező árakon több mint -10év- tapasztalattal.

0-24 Ügyelet

FONTOS!


Amennyiben autópályán vagy autóúton vált működésképtelenné gépjárműved, lehetőleg távolodj el az autótól és a szalagkorlát túloldalán várd az autómentést! Statisztikák szerint mindösszesen 20 percig lehet komoly kockázat nélkül tartózkodni a leállósávban! Tudjuk, kényelmesebb volna megvárni érkezésünket az autódban, de jobb este a saját ágyunkba lefeküdni mint a kórházban.

Autómentés Gyál

Mi történik mikor telefonálok?


A megfelelő segítségnyújtáshoz és a pontos ár megadásához fel kell tennünk pár kérdést, így biztos lehetsz az autómentés, autószállítás költségében, valamint abban, hogy megfelelően felkészülve érkezünk a helyszínre, minden szükséges eszköz a rendelkezésünkre álljon és mielőbb a kívánt helyre szállíthassuk autódat. Az alábbi néhány kérdés nagyban megkönnyíti munkánkat:

1. Műszaki hiba vagy baleset

Szükséges tudnunk, hogy műszaki hiba vagy baleset miatt van szükséged autómentésre, autószállításra Budapesten. Sajnos egy komolyabb baleset nagyban megnehezítheti az autód elszállítását, főleg futómű sérülés esetén, de egy forgalmasabb útszakaszon történt baleset a kiérkezésünk idejére is befolyással bír.

2. A gépjármű típusa

Megkérdezzük az autód típusát, hogy olyan gépkocsival érkezzünk a helyszínre, ami képes megfelelően elvégezni az autómentést, autószállítást.

3. Sebességváltó

Amennyiben autód automata sebességváltóval felszerelt, tudnunk kell, hogy ki tudod-e venni “P”-ből, mert amennyiben nem, az megnehezíti az autómentést, vagy darus autómentőre van szükség. Szerencsére minden helyzetben tudunk megoldással szolgálni, de tudnunk kell milyen problémával állunk szemben.

4. Honnan - Hova

Tudnunk kell, hogy pontosan hova kell érkeznünk Budapesten belül az autómentés miatt, illetve hova kell elszállítani. Ne aggódj, ha nem tudod a pontos tartózkodási helyed, segítünk benne! Érdemes fontolóra venni, hogy az autód egyből a szerelődhöz szállítsuk, így megkímélheted magad egy újabb autószállítás költségétől, mikor a javíttatás idejére kell eljuttatni az autód.

5. Autómentés költsége

A fenti információk birtokában egy pontos árat adunk az autómentésre, autószállításra Budapesten belül és azon túl is. Nincsenek rejtett költségek és nem várt tételek, a végösszeg minden esetben FIX. Nem kell aggódnod, hogy a végére, trükkös módszerekkel duplájára nőtt a vállalási összeg!

Ajánlatot kérek!

Akiknek már segítettünk autómentésben


Reméljük, hamarosan a te pozitív véleményedet is itt olvashatja a következő látogató. Kérjük értékeld munkánkat!

Autómentés Gyál Ajánlatot kérek!

BIZTOSÍTÁS!


Számunkra fontos gépjárműved épsége, ezért nálunk az autómentés, autószállítás idejére biztosítva van autód, így nyugodt lehetsz benne, hogy nem ér újabb meglepetés a mai napra. Természetesen kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink értékére, hiszen elsődleges célunk, hogy segítsünk!

CSERE AUTÓ


Igény szerint biztosítunk csere autót, hogy folytathasd utad, függetlenül a célállomásodtól. Az autómentés helyszínére csere autóval érkezünk, ezért előzetesen szükséges megadnod adataid a szerződéskötéshez (Név, Születési év, Lakcím, Személyi igazolvány száma, Vezetői engedély száma) Amennyiben valamilyen speciális igényed volna, kérjük jelezd előre, hogy olyan csereautót biztosítsunk ami megfelel számodra (szállítható személyek száma, raktér mérete, maximális vontatható tömeg)

4 TONNA TEHERBÍRÁS


Profi munkát csak profi géppel lehet végezni, ezért olyan autómentőt használunk, amely képes akár 4 tonnás rakományt is szállítani, ezért személyautók mellett vállaljuk furgonok és nehéz munkagépek szállítását is!

AUTÓMENTÉS GYÁL


Legyen szó műszaki hibáról, balesetről, ránk számíthatsz éjjel nappal az ország egész területén. Az autómentés a szenvedélyünk ezért 0-24 ügyeletben állunk és azonnal útra kelünk az ország bármely pontjára, de akár külföldre is. Nincs felesleges időhúzás, nincsenek kerülőutak, a lehető leggyorsabb útvonalon indulunk, hogy segíthessünk!

Az autómentés folyamata


Szerencsés esetben rengeteg kilométert tesz meg egy sofőr anélkül, hogy igénybe kelljen vennie valamilyen autómentés szolgáltatást. Rendszerint műszaki hiba nehezíti meg a továbbjutást, de olykor előfordul, hogy baleset miatt szorulunk autómentő segítségére, ami a közlekedési morált ismerve egyáltalán nem meglepő.

Kapcsolatfelvétel

Az autómentés mindig a kapcsolatfelvétellel történik, amikor is elmondjuk az autómentést végző sofőrnek, hogy hol és milyen állapotban vált mozgásképtelenné a gépjárművünk. Sokan bele sem gondolnak, de vannak olyan információk, amik hiányában akár sikertelen is lehet az autómentés, ezért fentebb leírtuk azt az 5 pontból álló kérdést, amit felteszünk mikor megkeresel minket autómentéssel kapcsolatban.

Az autómentés költsége

Ahogy azt már többször említettük, minden esetben egyedi árat adunk az autómentésre, figyelembe kell vennünk a távolságot, a szállítandó gépjármű paramétereit és az állapotát (baleset esetén). Amennyiben megfelel számodra a kiajánlott költség az autómentésre, azonnal elindulunk budapesti telephelyünkről, hogy segítsünk.

Úton az autómentő

Az autómentés helyszínére való kiérkezés ideje nagyban függ a távolságtól és a forgalomtól. Minden esetben próbáljuk megadni azt a tervezett időt amíg kiérünk a helyszínre, de olykor ez rajtunk kívülálló okok miatt nem tartható. Amennyiben például autópályán, baleset miatt szorulsz autómentés-re, nagy valószínűséggel feltorlódik a forgalom, ami megnehezíti az autómentés megkezdését. Természetesen az álltalunk használt autómentő fel van szerelve a jogszabályi előírásoknak megfelelő megkülönböztető jelzővénnyel, így a többi autós számára is egyértelművé válik, hogy a baleset elhárításában fogunk segíteni, ami az ő tovább haladását is támogatja. Sajnos autósforgalom szempontjából Budapest nem kényeztet el bennünket a gyors haladás reményével, de mindent megteszünk, hogy gyorsan a helyszínre érjünk!

Kiérkezik az autómentő

A helyszínre érkezést követően szemrevételezzük a szállítandó gépjárművet, hogy hogyan tudjuk az autómentő-re helyezni. Vannak esetek amikor kizárólag darus autómentés tud segíteni Budapesten, ezért szükséges minden részlettel tisztában lennünk mielőtt elindulunk a helyszínre. Az autómentőre helyezett autót körültekintően rögzítjük, amiben természetesen utas nem tartózkodhat a szállítás ideje alatt, ezért neked is az autómentő fülkéjében szükséges utaznod. Kiemelt figyelmet fordítunk az utastér tisztántartására, mert mi sem szeretünk piszkos-koszos környezetben vezetni-utazni.

Célállomás

Az általad megjelölt helyszínre szállítjuk a gépjárművet, majd ott leengedjük az autómentő rakteréről. Sokan bele sem gondolnak, de ha van rá lehetőség, érdemes rögtön a szerelőhöz szállítani a meghibásodott autót, így megspórolhatod egy újabb autómentés költségét. Amennyiben szükséged van rá, tudunk ajánlani olyan műhelyt, ami fogadja az autódat. Természetesen amennyiben ez nem megoldható, napok vagy hetek múlva is kereshetsz minket bizalommal.

Ajánlatot kérek!

Gyakran ismételt kérdések


Autómentés Gyál

Mikor ér a helyszínre az autómentő?

Mindent megteszünk azért, hogy a lehető legrövidebb idő alatt kiérkezzünk hozzád és megkezdhessük az autómentést, autószállítást budapesten függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz járműveddel. Természetesen minket is kötnek a törvényi korlátozások és sajnos repülni sem tudunk (pedig bizonyára élvezetesebb lenne az autómentés az égből mindenki számára) ezért mindig megkérdezzük a tartózkodási helyedet és előzetesen tájékoztatunk a várható érkezési időről, ami a forgalom függvényében változhat. Összességében elmondható, hogy nagyon gyorsan tudunk a helyszínre érkezni autómentő gépjárművünkkel az alábbi településeken: Gyál, Budapest egész területe, M1 autópálya, M7 autópálya, M0 autópálya, M5 autópálya, Bicske, Herceghalom, Biatorbágy, Páty, Etyek, Törökbálint, Budakeszi, Érd, Tárnok, Martonvásár, Százhalombatta, Szigetszentmiklós, Diósd, Halásztelek, Dunaharaszti, Alsónémedi, Gyál, Ócsa, Délegyháza. Természetesen akkor sem kell aggódnod, ha nem találod a tartózkodási helyed a felsorolt települések között, hiszen országosan dolgozunk, sőt akkor sem jövünk zavarba, ha külföldi célállomást kell célba vennünk autómentés vagy autószállítás céljából.

Mennyi időt vesz igénybe az autómentés?

Ideális esetben percek kérdése hiszen Gyál közel található a telephelyünkhöz, de egy ideális világban nem lenne szükséged autómentésre mert nem lenne műszaki hibád vagy nem szenvednél balesetet. Amennyiben műszaki hiba miatt szorulsz autómentő segítségére, nem jellemző, hogy elhúzódik az autómentés mert jellemzően motorhiba, a nyári forróság idején a hűtővíz elfolyása vagy például üzemanyag ellátási problémák merülnek fel, amik nem befolyásolják az autómentés idejét. Váltó problémák már nehezíthetik az autómentést amennyiben nem tudjuk kivenni sebességből az autót, de még ilyenkor sem esünk kétségbe, meg tudjuk oldani a problémát. Baleset esetén már figyelembe kell vennünk, hogy milyen mértékben károsodott a gépjárműved, minden kerék a helyén van-e és képes-e forogni, vagy ennél nagyobb a baj. Természetesen egy komolyabb baleset alkalmával is találunk megoldást rá, hogy elszállítsuk a járművet, de jellemző, hogy nehezebb dolgunk van az autómentés folyamán. Amennyiben számodra fontos, hogy mennyi idő alatt érünk veled és autóddal a célállomásra, nyugodtan kérdezz rá és megpróbáljuk megbecsülni az álltalunk ismert tények birtokában.

Mikor kell fizetni és milyen költséggel számolhatok belül?

Az autómentés költségét minden esetben előre megadjuk a helyzeted (Gyál) és az autó állapotának ismeretében, nincsenek rejtett költségek és trükközések. Jó tudni, hogy amennyiben km díjat adunk, az oda-vissza értendő. Az autószállítás díját kiegyenlítheted érkezésünkkor, de amennyiben nincs nálad elegendő készpénz, nem jelent problémát útba ejteni egy bank automatát vagy az érkezés helyén is lehetőséget biztosítunk rá. Természetesen banki utalással is fizethetsz, amennyiben számodra az kényelmesebb.

Kapok számlát az autómentésről?

Természetesen függetlenül attól, hogy Gyál vagy az ország más településén dolgozunk, minden esetben számlát állítunk ki. Szükségünk lesz az e-mail címedre, amelyre el tudjuk küldeni a digitális számlát. Papír alapú számlát jellemzően nem állítunk ki, hiszen nincs lehetőségünk nyomtatni az autómentőben, de az e-mail címedre érkező számlát bármikor kinyomtathatod!

Tényleg 0-24?

Igen! Bármikor hívhatsz minket, nem probléma, ha 2:00-kor csörög a telefon, vagy 20:00-kor esetleg délben, mindig állunk rendelkezésedre, ha autómentésről vagy autószállításról van szó! Az autómentőknek nincs hétvége, ünnepnap, szabadság, ez hivatás! Természetesen nekünk is szükségünk van pihenésre, ha véletlenül ilyenkor keresel minket, adunk elérhetőséget egy kollégához, mindig számíthatsz ránk, nem hagyunk cserben!

Munkagépet kellene szállítani, az is megoldható?

Természetesen, semmi akadálya! Autómentőnk 4 tonna teherbírásra tervezett, így könnyedén tudunk komolyabb munkagépeket is szállítani, amit az átlagos autómentők nem képesek kezelni a súlykorlátozásuk miatt. Építőipari vállalkozások számára, rendszeres megbízás esetén, kedvezményes díjszabással dolgozunk!

Ajánlatot kérek!