Amennyiben sürgősen autómentásre van szükséged az M0-ös autópályán, kattints az ajánlatot kérek gombra, vagy hívd a 0-24 elérhető +36202652102 telefonszámot!

Olykor bizony előfordul, hogy lepihennek a lovak az M0-ás autópálya mellett. A képen látható Ford Mustang-ban is hiába volt belőle 600, ha nem indul az autó akkor bizony autómentésre van szükség sürgősen!

Egy ilyen gyönyörű sportkocsit még nagyobb odafigyeléssel szükséges kezelnünk az autómentőre való felhelyezésnél, mint egy átlagos családi autót, mivel a hasmagasságuk jelentősen alacsonyabb, hiszen az autópályákon érzik igazán elemükben magukat. Rendszerint gyönyörű, akár egyedi fényezés, valamint szemet gyönyörködtető peres gumival szerelt alufelnik díszítik őket, amelyeket gazdájuk óvnak és vigyáznak. Ezt az aszfaltszaggató példányt az M0-ás autópálya mellett a maglódi Auchan parkolójában érte utol minden autótulajdonos rémálma. Szerencsére az M0-ás autópálya egész területén a nap 24 órájában rendelkezésre állunk, ha autómentésről vagy autószállításról van szó, legyen az műszaki hiba vagy baleset. Sajnos a téli idő beköszöntével hajlamosabb gépjárművünk feladni a harcot, az akkumulátorok gyorsabban merülnek ezért vezettük be autó bikázás – akku gyorssegély – lemerült akkumulátor szolgáltatásunkat, kibővítve az általános autómentés – autószállítás és kisteherautó mentés szolgáltatásainkat. Minden műanyag alkatrész ridegebbé válik ezért rendszeres a hűtőfolyadék szivárgás vagy a különböző mechanikai problémák. Javasoljuk mindenkinek, annak ellenére, hogy mindent megadunk szeretett autónknak, vagy akár még ennél is többet, érdemes elmenteni telefonszámunkat, hogy egy esetleges műszaki hiba vagy baleset alkalmával is tudjunk hívni egy olyan autómentőt, aki gyors, precíz, valamint korrekt árakon dolgozik.

Az autómentés folyamata

Szerencsés esetben rengeteg kilométert tesz meg egy sofőr anélkül, hogy igénybe kelljen vennie valamilyen autómentés szolgáltatást. Rendszerint műszaki hiba nehezíti meg a továbbjutást, de olykor előfordul, hogy baleset miatt szorulunk autómentő segítségére.

Kapcsolatfelvétel

Az autómentés mindig a kapcsolatfelvétellel történik, amikor is elmondjuk az autómentést végző sofőrnek, hogy hol és milyen állapotban vált mozgásképtelenné a gépjárművünk. Sokan bele sem gondolnak, de vannak olyan információk, amik hiányában akár sikertelen is lehet az autómentés, ezért fentebb leírtuk azt az 5 pontból álló kérdést, amit felteszünk mikor megkeresel minket autómentéssel kapcsolatban.

Az autómentés költsége

Ahogy azt már többször említettük, minden esetben egyedi árat adunk az autómentésre, figyelembe kell vennünk a távolságot, a szállítandó gépjármű paramétereit és az állapotát (baleset esetén). Amennyiben megfelel számodra a kiajánlott költség az autómentésre, azonnal elindulunk, hogy segítsünk.

Úton az autómentő

Az autómentés helyszínére való kiérkezés ideje nagyban függ a távolságtól és a forgalomtól. Minden esetben próbáljuk megadni azt a tervezett időt amíg kiérünk a helyszínre, de olykor ez rajtunk kívülálló okok miatt nem tartható. Amennyiben például autópályán, baleset miatt szorulsz autómentés-re, nagy valószínűséggel feltorlódik a forgalom, ami megnehezíti az autómentés megkezdését. Természetesen az álltalunk használt autómentő fel van szerelve a jogszabályi előírásoknak megfelelő megkülönböztető jelzővénnyel, így a többi autós számára is egyértelművé válik, hogy a baleset elhárításában fogunk segíteni, ami az ő tovább haladását is támogatja.

Kiérkezik az autómentő

A helyszínre érkezést követően szemrevételezzük a szállítandó gépjárművet, hogy hogyan tudjuk az autómentő-re helyezni. Vannak esetek amikor kizárólag darus autómentés tud segíteni, ezért szükséges minden részlettel tisztában lennünk mielőtt elindulunk a helyszínre. Az autómentőre helyezett autót körültekintően rögzítjük, amiben természetesen utas nem tartózkodhat a szállítás ideje alatt, ezért neked is az autómentő fülkéjében szükséges utaznod. Kiemelt figyelmet fordítunk az utastér tisztántartására, mert mi sem szeretünk piszkos-koszos környezetben vezetni-utazni.

Célállomás

Az általad megjelölt helyszínre szállítjuk a gépjárművet, majd ott leengedjük az autómentő rakteréről. Sokan bele sem gondolnak, de ha van rá lehetőség, érdemes rögtön a szerelőhöz szállítani a meghibásodott autót, így megspórolhatod egy újabb autómentés költségét. Amennyiben szükséged van rá, tudunk ajánlani olyan műhelyt, ami fogadja az autódat. Természetesen amennyiben ez nem megoldható, napok vagy hetek múlva is kereshetsz minket bizalommal.

Mikor érdemes igénybe venni az Autómentés M0 szolgáltatásunkat?

Abban az esetben, ha az említett autópályán vált működésképtelenné autónk, és nem képes önerőből tovább haladni, mindenféleképpen érdemes gyorsan cselekedni és telefont ragadni, mert minden az autópálya szélén töltött perccel növeljük a baleset lehetőségét. Ezért a beérkezett hívást követően a lehető leggyorsabb időn belül a helyszínre érkezünk az autómentővel, hogy megkezdhessük az autómentést. Jelen bejegyzésünkben bemutatott eset nagyon szerencsés helyen következett be, hiszen egy parkolóban szorult autómentő segítségére az Ügyfél, ahol elérhető távolságban található fűtött helyiség, valamint kényelmesen akár egy kávé vagy üdítő elfogyasztása mellett is várakozhatott az érkezésünkre.

Kategóriák: Autómentés M0