Amennyiben sürgősen autómentásre van szükséged az M3-as autópályán, kattints az ajánlatot kérek gombra, vagy hívd a 0-24 elérhető +36202652102 telefonszámot!

Minden autós rémálma a műszaki hiba, kifejezetten igaz ez azokra az autókra amikkel dolgozunk. A képen látható Renault Master sajnos rákényszerült, hogy igénybe vegye Autómentés M3 szolgáltatásunk, mivel kellemetlen műszaki hiba lehetetlenítette el a munkavégzést. Minden autótulajdonos tudja, hogy a rendszeres karbantartás csökkenti ezeknek az eseteknek a kockázatát, de sajnos ennek ellenére is bekövetkezhet a baj! Ilyenkor megnyugtató a tudat, hogy van kihez fordulnunk, nem számít, hogy éjszaka van, a Darázs Autómentő éjjel-nappal elérhető a hét minden napján. Ezért mindenkit biztatunk, hogy mentse el mobiltelefonjába a telefonszámunk, így annak ellenére, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe került, tudja, hogy lapul egy telefonszám a zsebében amit bármikor hívhat probléma esetén.

Autómentés M3

Törekedjünk rá, hogy rendszeresen ellenőrizzük az olaj és a hűtőfolyadék szintjét, és rendszeresen foglalkozzunk a kopó alkatrészek cseréjéve, így minimálisra csökkenthetjük a kockázatát egy esetleges műszaki hibának. Amennyiben mégis bekövetkezik a probléma, az alábbi gombra kattintva azonnali ajánlatot adunk az autómentésre.

Az autómentés folyamata

Szerencsés esetben rengeteg kilométert tesz meg egy sofőr anélkül, hogy igénybe kelljen vennie valamilyen autómentés szolgáltatást. Rendszerint műszaki hiba nehezíti meg a továbbjutást, de olykor előfordul, hogy baleset miatt szorulunk autómentő segítségére.

Kapcsolatfelvétel

Az autómentés mindig a kapcsolatfelvétellel történik, amikor is elmondjuk az autómentést végző sofőrnek, hogy hol és milyen állapotban vált mozgásképtelenné a gépjárművünk. Sokan bele sem gondolnak, de vannak olyan információk, amik hiányában akár sikertelen is lehet az autómentés, ezért fentebb leírtuk azt az 5 pontból álló kérdést, amit felteszünk mikor megkeresel minket autómentéssel kapcsolatban.

Az autómentés költsége

Ahogy azt már többször említettük, minden esetben egyedi árat adunk az autómentésre, figyelembe kell vennünk a távolságot, a szállítandó gépjármű paramétereit és az állapotát (baleset esetén). Amennyiben megfelel számodra a kiajánlott költség az autómentésre, azonnal elindulunk, hogy segítsünk.

Úton az autómentő

Az autómentés helyszínére való kiérkezés ideje nagyban függ a távolságtól és a forgalomtól. Minden esetben próbáljuk megadni azt a tervezett időt amíg kiérünk a helyszínre, de olykor ez rajtunk kívülálló okok miatt nem tartható. Amennyiben például autópályán, baleset miatt szorulsz autómentés-re, nagy valószínűséggel feltorlódik a forgalom, ami megnehezíti az autómentés megkezdését. Természetesen az álltalunk használt autómentő fel van szerelve a jogszabályi előírásoknak megfelelő megkülönböztető jelzővénnyel, így a többi autós számára is egyértelművé válik, hogy a baleset elhárításában fogunk segíteni, ami az ő tovább haladását is támogatja.

Kiérkezik az autómentő

A helyszínre érkezést követően szemrevételezzük a szállítandó gépjárművet, hogy hogyan tudjuk az autómentő-re helyezni. Vannak esetek amikor kizárólag darus autómentés tud segíteni, ezért szükséges minden részlettel tisztában lennünk mielőtt elindulunk a helyszínre. Az autómentőre helyezett autót körültekintően rögzítjük, amiben természetesen utas nem tartózkodhat a szállítás ideje alatt, ezért neked is az autómentő fülkéjében szükséges utaznod. Kiemelt figyelmet fordítunk az utastér tisztántartására, mert mi sem szeretünk piszkos-koszos környezetben vezetni-utazni.

Célállomás

Az általad megjelölt helyszínre szállítjuk a gépjárművet, majd ott leengedjük az autómentő rakteréről. Sokan bele sem gondolnak, de ha van rá lehetőség, érdemes rögtön a szerelőhöz szállítani a meghibásodott autót, így megspórolhatod egy újabb autómentés költségét. Amennyiben szükséged van rá, tudunk ajánlani olyan műhelyt, ami fogadja az autódat. Természetesen amennyiben ez nem megoldható, napok vagy hetek múlva is kereshetsz minket bizalommal.

Autómentés M3

Minden esetben egyedi árat adunk, hiszen tudnunk kell, hogy pontosan honnan-hova kell elszállítanunk autódat. Természetesen nem csak nappal történhet probléma az utazás során ezért 0-24 ügyeletünk mindig elérhető

Kategória: Autómentés M3