Amennyiben sürgősen autómentásre van szükséged az M5-ös autópályán, kattints az ajánlatot kérek gombra, vagy hívd a 0-24 elérhető +36202652102 telefonszámot!

Vannak esetek mikor a meghibásodott autót rakománnyal együtt kell szállítani. A képen látható Ford Transit 10 mázsa vetőmagot szállított az M5-ös autópályán az örkényi lehajtó közelében, mikor műszaki hiba miatt kényszerült igénybe venni Autómentés M5 szolgáltatásunkat. Szerencsére olyan autómentővel dolgozunk amely képes ilyen terhet is biztonsággal szállítani, így nem okozott problémát, hogy gyorsan szervizbe kerülhessen a gépjármű.

Autómentés M5 Ford Transit

Autómentőnk legnagyobb teherbírása 4 tonna, amely lehetővé teszi az átlagos autók mellett a nehezebb munkagépek szállítását is. Legyen szó homlokrakodóról (BobCa) vagy kotró-rakodógépről (JCB 3CX / JCB 4CX) esetleg targoncáról vagy hidraulikus személyi emelőről, mindegyiket képesek vagyunk elszállítani a megrendelő igényei szerint.

Az autómentés folyamata

Szerencsés esetben rengeteg kilométert tesz meg egy sofőr anélkül, hogy igénybe kelljen vennie valamilyen autómentés szolgáltatást. Rendszerint műszaki hiba nehezíti meg a továbbjutást, de olykor előfordul, hogy baleset miatt szorulunk autómentő segítségére.

Kapcsolatfelvétel

Az autómentés mindig a kapcsolatfelvétellel történik, amikor is elmondjuk az autómentést végző sofőrnek, hogy hol és milyen állapotban vált mozgásképtelenné a gépjárművünk. Sokan bele sem gondolnak, de vannak olyan információk, amik hiányában akár sikertelen is lehet az autómentés, ezért fentebb leírtuk azt az 5 pontból álló kérdést, amit felteszünk mikor megkeresel minket autómentéssel kapcsolatban.

Az autómentés költsége

Ahogy azt már többször említettük, minden esetben egyedi árat adunk az autómentésre, figyelembe kell vennünk a távolságot, a szállítandó gépjármű paramétereit és az állapotát (baleset esetén). Amennyiben megfelel számodra a kiajánlott költség az autómentésre, azonnal elindulunk, hogy segítsünk.

Úton az autómentő

Az autómentés helyszínére való kiérkezés ideje nagyban függ a távolságtól és a forgalomtól. Minden esetben próbáljuk megadni azt a tervezett időt amíg kiérünk a helyszínre, de olykor ez rajtunk kívülálló okok miatt nem tartható. Amennyiben például autópályán, baleset miatt szorulsz autómentés-re, nagy valószínűséggel feltorlódik a forgalom, ami megnehezíti az autómentés megkezdését. Természetesen az álltalunk használt autómentő fel van szerelve a jogszabályi előírásoknak megfelelő megkülönböztető jelzővénnyel, így a többi autós számára is egyértelművé válik, hogy a baleset elhárításában fogunk segíteni, ami az ő tovább haladását is támogatja.

Kiérkezik az autómentő

A helyszínre érkezést követően szemrevételezzük a szállítandó gépjárművet, hogy hogyan tudjuk az autómentő-re helyezni. Vannak esetek amikor kizárólag darus autómentés tud segíteni, ezért szükséges minden részlettel tisztában lennünk mielőtt elindulunk a helyszínre. Az autómentőre helyezett autót körültekintően rögzítjük, amiben természetesen utas nem tartózkodhat a szállítás ideje alatt, ezért neked is az autómentő fülkéjében szükséges utaznod. Kiemelt figyelmet fordítunk az utastér tisztántartására, mert mi sem szeretünk piszkos-koszos környezetben vezetni-utazni.

Célállomás

Az általad megjelölt helyszínre szállítjuk a gépjárművet, majd ott leengedjük az autómentő rakteréről. Sokan bele sem gondolnak, de ha van rá lehetőség, érdemes rögtön a szerelőhöz szállítani a meghibásodott autót, így megspórolhatod egy újabb autómentés költségét. Amennyiben szükséged van rá, tudunk ajánlani olyan műhelyt, ami fogadja az autódat. Természetesen amennyiben ez nem megoldható, napok vagy hetek múlva is kereshetsz minket bizalommal.

Autómentés M5

Minden esetben egyedi árat adunk, hiszen tudnunk kell, hogy pontosan honnan-hova kell elszállítanunk autódat. Természetesen nem csak baleset esetén, de műszaki hiba alkalmával is számíthatsz ránk!

Kategória: Autómentés M5