Sajnos az autópályákon rendszeresek a balesetek, ezért az autómentés m7 szolgáltatásunk igen népszerű. Ezen az úton tudunk leggyorsabban eljutni a Balatonra, de akik Budapestre járnak dolgozni a környező városokból (Érd, Tárnok, Martonvásár) ők is előszeretettel használják ezt az autópályát. Mivel nagy forgalmi terhelést kap, óhatatlan, hogy ne történjen olykor-olykor baleset. A képen látható Mazda is ebből az okból kényszerült autómentő segítségére. Sajnos több autó csúszott egymásba, így látható, hogy a gépjármű elöl és hátul is sérült.

automentés-m7-autópálya-velencei-pihenő-baleset

A legtöbb ráfutásos baleset a követési távolság helytelen megválasztásából adódik, vagy a figyelmetlenségből. Sajnos, ha nekünk sikerül is megállnunk időben, előfordulhat, hogy a mögöttünk nagy sebességgel haladó autó belénk szalad és “rátol” az előttünk állóra. Legyünk figyelmesek mikor autópályán közlekedünk, de ha megtörtént a baj tudnod kell, hogy ránk számíthatsz.

Autómentés M7

Minden esetben egyedi árat adunk, hiszen tudnunk kell, hogy pontosan honnan-hova kell elszállítanunk autódat. Természetesen nem csak baleset esetén, de műszaki hiba alkalmával is számíthatsz ránk!

Kategória: Autómentés M7