Az ünnepek beköszöntével mindig kicsit csendesedik az élet az autópályákon és a városokon belül is, de vannak akik ilyenkor is dolgoznak és róják az utakat. A legnagyobb körültekintés mellett is előfordul, hogy meghibásodik a gépjárművünk, így történt ez a képen látható 3,5 tonnás Fiat Ducato-val is amely Budapesten a XVII kerületben a Keleti pályaudvartól nem messze robbant le. Rendszeresen előfordul, hogy az ilyen típusú munkagépeket rakománnyal együtt kell szállítani, hiszen mindig akkor történik meg a baj amikor a legnagyobb szükség volna a teherautónkra. Jellemzően, aki árufuvarozással foglalkozik, nem a szomszéd utcából érkezik, így volt ez ebben az esetben is, Izsák volt a célállomás amely Bács-Kiskun megyében található város. Kellemes 100Km-es út állt az autómentő előtt, rakományként a mozgásképtelenné vált Fiat Ducato-val. Ennek az útnak a nagy részét az M5 autópályán haladva tettük meg, szerencsére komolyabb fennakadás nélkül, annak ellenére, hogy elhagyva Pest megyét helyenként csak-csak megcsodálhattuk a havas táj szemet gyönyörködtető látványát. 

fiat-ducato-budapest-izsak

Nem kívánjuk senkinek sem, hogy ebben a zord időben egy fűtés nélküli teherautóban kelljen hosszú órákat várakoznia, ezért mindig azonnal indulunk és mindent megteszünk, hogy minél gyorsabban a helyszínre érjünk. Mindenki el tud képzelni magának jobb elfoglaltságot mint egy váratlan kiadást karácsony után ezért mindent megteszünk Ügyfeleink kényelméért.

Ha már megtörtént a baj, nincs mit tenni, állunk rendelkezésedre a nap 24 órájában a hét minden napján, akkor is ha furgon vagy teherautó robbant le hiszen autómentőnkel akár 4 tonnás rakományt is szállíthatunk. Ajánljuk 0-24 teherautó mentés és furgonmentés szolgáltatásunkat, hívj minket bármikor és azonnali árajánlatot adunk a tartózkodási helyed és a célállomás alapján!

Kedvezményes díjszabás

Fuvarozással foglalkozó és flottával rendelkező vállalkozások részére, tartós együttműködés esetén kedvezményes díjszabással állunk rendelkezésre, valamint elsőbbséget élveznek a teherautó mentésben, valamint furgonmentésben, hiszen számukra is fontos, hogy mihamarabb teljesíteni tudják a vállalt kötelezettségeiket a megbízók felé.

Kategóriák: Teherautó mentés