Rendszerint a teherautók vagy furgonok hatalmas igénybevételnek vannak kitéve, hiszen nap mint nap teljesíteniük kell a számukra kitűzött célt. Legyen szó csomagszállításról, áruszállításról vagy takarmány szállításról, ezek a munkagépek folyamatosan úton vannak. Természetesen legtöbbjük megkapja a szükséges odafigyelést, kötelező szervizek formájában, de ennek ellenére óhatatlan, hogy olykor kényszerpihenőre kerüljön sor.

A képen látható 3.5 tonnás furgonnal sem volt ez másképp, sajnos rakománnyal együtt vált üzemképtelenné menet közben. A tulajdonosnak hosszas telefonálgatás és bosszús percek után sikerült ránk találnia, hiszen hiába van rengeteg autómentő az országban, de kevesen képesek ilyen össztömegű teherautót vagy furgont elszállítani, mivel legtöbbjük személyautóra specializálódott. Ezek a vállalkozások nem képesek problémamentesen megoldani a feladatot, hiszen az általuk használt autómentő megengedett össztömege nem teszi lehetővé az ilyen terjedelmű teher szállítását. A Darázs Autómentés olyan autómentővel dolgozik, amely képes 4 tonnás rakományt szállítani, így nem jelent különösebb kihívást az általánosan áruszállításra használt furgonok és teherautók elszállítása, mentése.

furgon mentés, teherautó mentés

Árak

Minden eset más és más, ezért nem lehet egy általános szabály szerint meghatározni a vállalási összeget. Ezért kizárólag előre egyeztetett egyedi megállapodás szerint adunk árajánlatot, ehhez ismernünk kell a furgon vagy teherautó jelenlegi helyzetét, valamint a célállomást, ahova a meghibásodott gépjárművet szállítani kell. Fontos tudni, hogy amennyiben baleset érte a furgont, az többnyire nehezíti a munkavégzést, ezért nem csak a teherautó felvétele, de a helyszínre érkezés is több időt vehet igénybe.

0-24 teherautó mentés és furgonmentés

A hét minden napján, 0-24 órában elérhetőek vagyunk, ezért bátran kereshetsz minket, legyen az hétvége, ünnepnap vagy hajnali időpont. Mindig igyekszünk behatárolni a várható érkezés időpontját!

Kedvezményes díjszabás

Fuvarozással foglalkozó és flottával rendelkező vállalkozások részére, tartós együttműködés esetén kedvezményes díjszabással állunk rendelkezésre, valamint elsőbbséget élveznek a teherautó mentésben, valamint furgonmentésben, hiszen számukra is fontos, hogy mihamarabb teljesíteni tudják a vállalt kötelezettségeiket a megbízók felé.

Kategóriák: Teherautó mentés