Új év régi zene, a 2022-es év sem kezdődhet munka nélkül, hiszen a képen látható Nissan Muranot egy Budapesti XXI. kerületi benzinkúton érte utol, hogy üzemképtelenné váljon.

Mindenkinek kicsit nehezebben, lassabban indul az év eleje, a hidegben autónk meg néha sehogy. Amennyiben csak az akkumulátor meghibásodása a probléma forrása, bevezettük Autó bikázás szolgáltatásunkat, amiről ezen a linken olvashatsz többet.

nissan-murano-automentes-gyal

Sajnos ebben az esetben nem ez lehetett a probléma forrása, valami komolyabb gond lehetett a motorral amiért nem indult. Szerencsére az autómentőre való felhelyezéskor nem jelentkezett semmilyen akadály, így rövid időn belül megkezdhettük utunkat. Szerencsére nem indultunk messzire, Gyál volt a célállomás, amely Pest megyében található város, körülbelül 30 Km-re fekszik Budapest szívétől az M0 autópálya és az M5 autópálya találkozásától nem messze. Ezt a környéket is rendszeresen látogatjuk autómentővel, rendszeresen vannak lerobbant, balesetes – karambolos autók vagy kisteherautók, amik autómentő segítségére szorulnak. Akinek ezen a környéken akad problémája, ajánljuk figyelmükbe az alábbi szolgáltatásainkat:

Autómentés Gyál

Abban az esetben, ha Gyál és környékén szorulsz autómentő segítségére, gyorsan, akár 30p-en belül is a helyszínre érkezünk.

Autómentés M0

A teljes M0-ás autópályán állunk a bajba jutott autósok és teherautósok segítségére, legutóbb ezt a Ford Mustangot kellett az M0 autópálya közelében található bevásárlóközpont parkolójából elszállítani az autómentőnek.

Autómentés M5

Az M5 autópályát is rendszeresen látogatjuk, az egyik érdekesebb autómentésünket nyáron osztottuk meg blogunkon, amely egy Ford Transit volt rakománnyal együtt.

Pontos árajánlatért hívj minket az alábbi gombra kattintva. Szükséges megadnod az elszállítandó gépjármű jelenlegi tartózkodási helyét és a célállomást, ahova szállítanunk kell autómentővel.

Kategóriák: Autómentés Gyál